POLíTICA

Sis de les vuit juntes locals del PP retreuen a Sugrañes la seva gestió i demanen que les llistes siguin consensuades

Marga Prohens: "El projecte del PP passa per davant de noms propis"


Les crítiques internes pel procés d’elecció de candidats a les municipals, que van motivar, aquest passat diumenge, la celebració d’una reunió d’urgència a la seu del Partit Popular d’Alaior, han plogut a la presidenta insular, Misericòrdia Sugrañes, de gairebé tots els flancs. Sis de les vuit juntes locals, amb excepció de les des Migjorn i Alaior, s’han mostrat especialment crítiques amb diferents aspectes de la seva gestió. Anit, li van fer arribar el seu malestar per la feina feta en la designació dels candidats a les pròximes eleccions. Dues exigències, entre d’altres: capacitat de consens per elaborar les llistes i una representació que tingui en compte tots els territoris.

A Ciutadella, cou encara el procés d’elecció interna de Juana Mari Pons com a candidata a la batlia, després de ser confrontada pel candidat promogut per la direcció insular del partit, Albert Coll. La reunió de la Junta Insular prevista per avui, en la qual s’havien d’aprovar els noms dels candidats al Consell i al Parlament, ha estat anul·lada, expliquen al PP de Balears, per la coincidència amb el Comitè de Direcció autonòmic del partit, celebrat a Palma. La presidenta, Marga Prohens, ha negat que s’hagi abordat la crisi interna del PP de Menorca i demana respecte als processos interns del partit. Ningú, diu, està per damunt del projecte del PP.

A hores d’ara, insisteixen fonts del partit, no existeix cap convocatòria, ni oficial ni oficiosa, per a la propera Junta Insular, que ha de servir per esvair els dubtes sobre el lideratge de Sugrañes i confirmar, o no, l’aposta del partit per l’actual presidenta per arrabassar el Consell a l’esquerra.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |