mallorca

S’obre el termini per sol·licitar noves llicències de lloguer turístic

La primera passa és anar a l'ajuntament a sol·licitar el certificat que acrediti que l'habitatge està en una zona apta per a l'activitat

S%27obre+el+termini+per+sol%C2%B7licitar+noves+llic%C3%A8ncies+de+lloguer+tur%C3%ADstic

El Consell de Mallorca ha editat un fulletó on es pot trobar tota la informació sobre la zonificació de Mallorca: on es pot fer lloguer turístic, de quina manera i quan poden caducar les places. Se’n repartiran 20.000 a tots els ajuntaments i registres de la institució insular.

Precisament, aquest dilluns, els que vulguin demanar una llicència de lloguer turístic ja poden començar a fer els tràmits. I per primera vegada, també ho poden fer els propietaris de pisos ubicats, això sí, a zones on es permet el lloguer vacacional.

En qualsevol cas, la primera passa és anar a l’ajuntament a sol·licitar el certificat que acrediti que l’habitatge està en una zona apta per a l’activitat. Les següents es faran ja directament a la conselleria de Turisme i, a banda de la cèdula d’habitabilitat i la DRIAT, qui vulgui obtenir llicència per a un pis haurà de presentar l’autorització de la comunitat de veïnats i, en cas que sigui l’habitatge habitual i s’opti per fer lloguer durant dos mesos, a més, el certificat d’empadronament.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Reclamen mesures de seguretat per a la carratera Ma-10, la de la Serra de Tramuntana

L'associació Tramuntana XXI i els batles dels municipis afectats s'han reunit avui per reclamar solucions

El PI denuncia la deixadesa del Consell i del Govern en l’execució d’obres per evitar torrentades

Critiquen que el departament insular de carreteres no hagi modificat els ponts que no permeten sortir l'aigua dels torrents.