X

Obren diligències contra Ureña per la denúncia del PSIB per les màscares del cas Koldo

El PP acusa els socialistes de fabricar la denúncia contra el gerent de l'IB-Salut per l’expedient de reclamació de les mascaretes

02/05/2024

Obren diligències contra Ureña per la denúncia del PSIB per les màscares del cas Koldo

Un jutjat de Palma ha obert una investigació al director general de l’IB-Salut, Javier Ureña, per deixar caducar l’expedient de reclamació de les mascaretes defectuoses de la trama Koldo. Segons la interlocutòria, que avança el Diario de Mallorca, el jutjat d’instrucció número 7 ha decidit iniciar diligències prèvies, arran d’una denúncia presentada pel PSIB-PSOE, per un presumpte delicte de prevaricació administrativa, malversació de fons públics i tràfic d’influències. El magistrat que investiga els fets ha sol·licitat un informe a la Fiscalia, per decidir si arxiva o no la causa.

La denúncia es dirigeix també contra l’empresa Soluciones de Gestión y Apoyo Empresarial SL i el seu administrador, Íñigo Rotaeche, investigat per l’Audiència Nacional en el cas Koldo. El jutge trasllada les diligències a la Fiscalia perquè s’hi pronunciï, com havia avançat Diario de Mallorca.

Els partits de l’oposició qualifiquen d’irregular la resolució del director general de l’IB-Salut, Javier Ureña, que deixa caducar l’expedient de reclamació. Mentre que Vox i PP diuen que aquest relat no és real.

02/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris