societat

S’obre la vacunació als nascuts entre els anys 1992 i 2005 a Menorca, Eivissa i Formentera

A Menorca, hi ha 13.471 joves nascudes d'aquesta franja d'edat, a Eivissa, són 20.873 persones i a Formentera, 1.484


A partir d’aquest dissabte, a les 15h del migdia, s’obren les agendes de vaccinació als joves d’entre 16 i 29 anys de Menorca, Eivissa i Formentera.

A Menorca, hi ha 13.471 persones nascudes entre els anys 1992 i 2005, que ja poden demanar cita a través de BITCITA. Des d’avui i fins al dia 29 hi ha possibilitat de trobar cita tant al Recinte Firal de Maó com al centre polivalent Canal Salat de Ciutadella. A partir de la setmana del 30 de juny al 6 de juliol, hi ha 3.672 cites a les agendes per aquest nou grup.

A Eivissa, els joves d’Eivissa ja poden vacunar-se a les Pitiüses des d’aquesta tarda. Són 20.873 les persones en aquesta franja d’edat que viuen a Eivissa, i 1.484 a Formentera. Les cites es poden demanar des d’avui i fins al 30 de juny. No obstant això, s’obren en la setmana del 30 de juny al 6 de juliol més de 9.000 buits en les agendes per a aquest nou grup.

Des de la Conselleria de Salut s’anima a tots els joves d’aquesta franja d’edat al fet que participin en la campanya de vacunació des d’aquesta mateixa tarda (Infovacunacovid: 971 211 999)

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“A mi no m’agradaria dormir a un garatge; als polítics, per ventura sí”

Com ja va passar l'agost, la falta d'espai als calabossos de les comissaries, on romanen detinguts els inmigrants irregulars fins...

La carretera general de Menorca bat rècords històrics: 1.500 cotxes diaris més aquest estiu que abans de la pandèmia

El Consell insular demana 22 milions a Madrid per completar les obres en un termini màxim de set anys

L’escultora i pintora Amparo Sard, cap d’estudis del grau universitari de Belles Arts

Adema, l'escola adscrita a la UIB oferirà els estudis el curs que ve

Concentracions a Palma per desbloquejar les negociacions del conveni estatal de la dependència

El sector demana millores salarials i que s'ajustin les ràtios i les noves contractacions per poder oferir qualitat assistencial