X

Sóller no té centre de dia i els majors s’han de desplaçar a Valldemossa o Bunyola

La plataforma pro centre de dia ha iniciat una campanya ciutadana per aconseguir suport a les seves reivindicacions

01/10/2021

Sóller no té centre de dia i els majors s’han de desplaçar a Valldemossa o Bunyola

Redacció

La Plataforma pro centre de dia de Sóller vol que es construeixi el centre assistencial a l’antic escorxador però el govern municipal ha rebutjat el projecte i finalment s’ubicarà a la residència privada Fontsanta. Els cuidadors que conformen la plataforma han acceptat la proposta, de manera provisional, perquè “ens urgeix la construcció d’un centre de dia per donar cobertura a les prop de 400 persones dependents del poble”, han assegurat.

Les obres, inicialment, havien de començar el mes de setembre, però l’empresa propietària de la residència ha hagut de modificar el projecte i ara desconeixen quan es posarà el marxa. L’Ajuntament, però, els ha emplaçat a una reunió divendres que ve per explicar-los la situació.

La Conselleria d’Afers Socials també ha mantingut reunions amb l’actual equip de govern municipal i els ha recomanat que el Centre de Dia es construeixi a l’antic Escorxador, tal com demana la plataforma, ja que el conveni que es va signar l’anterior legislatura entre el consistori i l’executiu encara està en vigor. Fina Santiago és la consellera d’Afers Socials

Mentrestant, la plataforma, han iniciat una campanya ciutadana per aconseguir suport a les seves reivindicacions. Demà, muntaran una paradeta a la Plaça de l’Ajuntament per recollir signatures.

01/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris