X

Sóller permetrà aparcar els propietaris davant els seus guals

La mesura pretén crear 800 noves places d'aparcament al poble

23/02/2022

Sóller permetrà aparcar els propietaris davant els seus guals

Nofre Pasqual

Tal com ja va fer Santa Margalida fa unes setmanes, Sóller també permetrà als propietaris dels guals aparcar-hi davant. Amb aquesta mesura es volen crear més de 800 places d’aparcament noves al poble.

Tot i que hi ha diversos aparcaments públics, trobar aparcament a Sóller és molt complicat. Molts dels carrers del nucli urbà són estrets i no s’hi pot aparcar, un fet que obliga els conductors a fer moltes voltes o a haver d’esperar una bona estona per aconseguir deixar el cotxe.

La mesura que proposa el consistori és permetre, als propietaris dels guals de les cotxeries ubicades en els carrers on hi hagi espai suficient, deixar-hi el cotxe davant, i evitar així que ocupin una altra plaça d’aparcament al carrer. L’Ajuntament ha iniciat una consulta popular entre els veïnats del poble i la proposta ha estat, en general, ben acollida.

L’equip de govern té la intenció de dur la modificació de l’ordenança que regula els guals perquè sigui debatuda al ple municipal, però encara no se sap quan serà.

23/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris