política

Som Es Castell denuncia sobrecostos a les festes de Sant Jaume

L’oposició defensa que els comptes públics contemplin les despeses reals que suposen les festes patronals


Som Es Castell denuncia els constants sobrecostos de les festes de Sant Jaume. L’oposició municipal defensa que els comptes públics contemplin les despeses reals que suposen les festes patronals i per això proposa adequar el pressupost. El portaveu de Som Es Castell, Oscar Gómez, explica que el cost de Sant Jaume sol ser sempre d’uns 120.000 euros, però els comptes preveuen una despesa molt inferior. De fet, assegura que al 2015, quan van arribar a l’Ajuntament, es preveia la meitat de la despesa real. Un import que s’ha anat ampliant, però que a dia d’avui encara no cobreix el total de despeses.

Aquesta és una de les propostes que fa l’oposició d’Es Castell. També reclamen que es deixi de subvencionar amb 1.000 euros l’any la Fundació Illa del Rei. El motiu és simplement perquè els terrenys pertanyen a Maó.

De la resta de mesures destaca l’elaboració d’un pla d’usos pels Quarters amb la participació de la societat civil i un projecte per consolidació de la coberta i estructura del Duc de Crillón.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Llum verda al Congrés per eliminar els aforaments illencs

No es podrà materialitzar perquè es dissoldran les Corts. Actualment, hi ha 59 diputats i nou membres del Consell de Govern que es beneficien d’aquesta figura

Detecten 834 positius de Xylella fastidiosa a les Illes

L'insecte que es veu a les imatges és el que transmet la malaltia a les plantes i es pot combatre amb productes fitosanitaris

Les dones necessiten treballar 10 anys més que els homes per guanyar el mateix

Segons un informe d'UGT i CCOO, elles ocupen el 75% dels contractes laborals i cobren un 22,35% menys que ells, uns...

Catalunya i les eleccions generals de dia 28 d’abril marquen el ple del Parlament

Durant la sessió s'ha designat a Toni Fuster com a nou senador autonòmic en substitució de José Ramón Bauzá