Son Espases inaugura el nou Centre de Simulació Clínica

El centre s'ha inaugurat avui, coincidint amb el desè aniversari, aquest dissabte, de la recepció de les obres de l'hospital


L’hospital de Son Espases inaugura un nou centre de simulació clínica. Un espai, impulsat juntament amb la Facultat de Medicina, on alumnes i professionals poden, segons ha explicat el gerent de l’hospital, Josep Pomar, posar en pràctica els seus coneixements emprant tecnologia 3D i realitat virtual.

Amb robots d’alta fidelitat, que tenen fin i tot constants vitals, poden, per exemple, entrenar l’assistència en un part o  com preparar i assistir un pacient amb politraumatismes o una insuficiència respiratòria. També practicar sutures per via convencional o laparoscòpica. Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes, ha assegurat que amb aquesta tecnologia robòtica i de 3D reforça la el camí cap a la digitalització, tan necessari, diu, en aquests moments.

El centre s’ha inaugurat avui, coincidint amb el desè aniversari, aquest dissabte, de la recepció de les obres de l’hospital.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |