X

Son Ferriol celebra la XXIX Fira Agrícola i Ramadera amb més participació que mai

Enguany inclou novetats com la carrera celebrada aquest dissabte i una major participació d'animals que en 2022

26/03/2023

Son Ferriol celebra la XXIX Fira Agrícola i Ramadera amb més participació que mai

Redacció

Son Ferriol celebra aquest diumenge la XXIX Fira Agrícola i Ramadera, amb més participació que en els anys anteriors, marcats per la pandèmia de la COVID-19 que, el passat 2022, va obligar a retardar-la a juny per les restriccions encara vigents.

El batle de Palma, Jose Hila, ha assistit aquest diumenge a la inauguració, juntament amb el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà, i altres membres de la corporació municipal.

“Aquest diumenge és un dia gran per a Son Ferriol, una jornada molt esperada que, a més, de moment té molta participació, perquè el poble el viu amb molta intensitat”, ha dit Hila, qui ha donat l’enhorabona a l’organització “per la feinada feta perquè el poble i la resta de la ciutadania de Palma puguin gaudir de la XXIX Fira Agricola i Ramadera de Son Ferriol”.

Tant Hila, com la resta de membres de la corporació municipal, acompanyats del president de l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol, Miquel Toni Vidal, han recorregut els expositors que s’han donat cita aquest diumenge en la Fira. “El d’avui és un dia molt important per a nosaltres”, ha manifestat el president de l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol. Una Fira que, ha explicat, “com sempre, enguany inclou novetats com la carrera celebrada aquest dissabte previ i una major participació d’animals que en 2022”.

Amb tot, Vidal ha reivindicat que en aquesta XXIX edició hi ha “molta més participació que en anys anteriors, marcats per la pandèmia, que l’any passat va obligar a endarrerir la data de celebració de la Fira, a causa de les restriccions encara vigents, i la gent està més animada”. “Esperem, doncs, que aquesta sigui una gran Fira”, ha conclòs.

26/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris