societat

Son Llàtzer rep un distintiu de qualitat per la seva atenció a la lactància

És el primer de les Balears a rebre el reconeixement 2D, un segell de qualitat d'UNICEF i l'Organització Mundial de la Salut

Son+Ll%C3%A0tzer+rep+un+distintiu+de+qualitat+per+la+seva+atenci%C3%B3+a+la+lact%C3%A0ncia

L’Hospital de Son Llàtzer és el primer de les Balears a rebre el reconeixement 2D, un segell de qualitat d’UNICEF i l’Organització Mundial de la Salut pel que fa a l’atenció a la lactància. El servei d’assessorament engloba des dels moments anteriors al part fins a quan les mares i els nadons ja són a ca seva.

L’any 2018, Son Llàtzer va atendre 2.007 parts. En el moment de l’alta, la taxa de lactància materna era de més del 81 per cent. L’hospital palmesà ha fet un gran esforç per enfortir el servei, i com a premi, acaba de rebre l’acreditació IHAN.

Per a aconseguir una lactància natural feliç, s’han establert 10 passes. Una sèrie de consells que tenen com a base informar i acompanyar la mare i el nadó.

Aquesta parella de Sineu acaba de donar la benvinguda a en Pau. Tots dos són ben importants en aquests moments de la vida del nadó. Ja és el seu segon fill, però els consells que reben a Son Llàtzer sempre són necessaris.

La Comissió de Lactància la forma un equip multidisciplinar format per comares, infermeres, i personal d’admissió. L’any 2018, 1.683 famílies varen ser citades a la zona d’alletament de Son Llàtzer per resoldre els dubtes.


A Son Llàtzer, els pacients de l’UCI ja poden rebre la visita dels seus animals de companyia

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Mor la periodista Alicia Gómez Montano

Els seus companys i col·legues de professió l'han recordat a les xarxes socials i l'han destacat com a referent

Sant Antoni es celebra arreu de la mediterrània

Sant Antoni no és només una festa de les Balears, a altres indrets el foc i els dimonis també són protagonistes

Devers 1.000 persones a les Balears ateses en el servei de tutela per incapacitació judicial

La Fundació Tutelar Demà s'encarrega del benestar de 50 persones a Mallorca

Passen a diposició judicial 6 dels 16 detinguts de la Banda United Tribuns

Treballant com a porters de discoteca en diversos locals d'oci i prostíbuls de zones turístiques, com Platja de Palma i...