societat

Sonrisa Médica, en una situació crítica: sense ajudes ni pressupost

El president de l'associació, Guillermo García Moliz, a col·laboració a empreses i institucions públiques per continuar endavant


Sonrisa Médica es troba en una situació crítica. La minva de les ajudes, tant públiques com privades, des de l’arribada de la covid ha fet minvar el pressupost de l’associació en més d’un 30%.

El president de l’associació, Guillermo García Moliz, afirma que s’han cercat noves vies de financiació, sobretot pel que fa a les activitats que duen a terme, a la vegada que demana col·laboració a empreses i institucions públiques.

Sonrisa Médica va néixer el 1994. Va ser la primera associació de pallassos d’hospital d’Espanya. I des de llavors ha dut a terme una activitat basada en l’alegria com a millor medicina; en el pallasso i el somriure com a eina terapèutica.

Una activitat que, afirmen aquells que ho han viscut en primera persona, és fonamental. No es deixar pot perdre. Mateixa teoria que defensen els metges dels hospitals allà on actua Sonrisa Médica.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Ana Paula Joos gomez 23/02/2021

    Mi familia entrera esta predispuesta a colaborar en lo que pueda, estoy convencida que hay mucha gente que no dejará que sonrisa medicaciones desaparezca!!!!
    Como podemos contactar para ayudar?
    Gracias

Cercador |


més contingut relacionat

Les famílies demanen la flexibilització de l’ús de la mascareta en els espais oberts dels col·legis

Consideren que aquesta mesura no és coherent amb la normativa de l'ús de les mascaretes en els espais exteriors públics

Una dona, ferida greu després de caure d’una alçada de 12 metres al Salt des Freu

La víctima ha estat traslladada en ambulància fins a l'Hospital Universitari de Son Espases i s'ha activat el codi Politrauma

Èxit en la primera fira de la cervesa artesana de Can Picafort

La localitat ha estat també l'espai escollit perquè els jutges tastin algunes de les cerveses que participen a la sisena...

Exitosa fira de les oportunitats a Felanitx

Els venedors que hi han participat han aprofitat per treure tot l'stock pendent de vendre a l'estiu