Soraya Sáenz de Santamaria deixa la política

Soraya+S%C3%A1enz+de+Santamaria+deixa+la+pol%C3%ADtica

Soraya Sáenz de Santamaria ha comunicat personalment la decisió a Pablo Casado, després que aquest ha reunit el seu Comitè de direcció. Posteriorment, ha emès un comunicat on explica que abandona pel bé de la direcció del partit, d’ella mateixa i de la seva família. De manera immediata, Casado ha piulat un tuit on agraeix les gairebé dues dècades de dedicació al partit de la seva contrincant al darrer Congrés Nacional.

Els dubtes sobre el futur de Sáenz de Santamaria al PP van començar des del mateix moment en què va perdre davant Casado. Tot i les promeses d’integració, el nou president s’ha envoltat de fidels. Els sorayistes han quedat relegats a llocs de poca importància.

Les especulacions es van disparar la setmana passada. Sáenz de Santamaría no va assistir a la reunió del Grup Parlamentari al Congrés. Abans, el partit havia anunciat la nova ubicació dels diputats. L’exvicepresidenta quedava relegada a les darreres files.

Figura cabdal de la política espanyola els darrers anys, s’acomiada anunciant, simplement, una nova etapa. No confirma, però, si recuperarà la plaça com a advocada de l’Estat o si cercarà un forat a l’empresa privada.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Evacuen unes hores un hotel de Palma per un incendi

El foc ha afectat la novena i la dècima planta de l'establiment de Son Armadans, ha informat el 061, que també ha confirmat que ningú s'ha fet mal

Alerta a totes les Illes per fenòmens costaners

Les temperatures se situaran entre els 14-15 graus i el cops de vent seran d'entre 40 i 60 km/hora