Sorprendre el líder Estudiantes, missió impossible per a l’Hestia Menorca (81-56)

L'equip de Zamora resisteix mitja part, però el líder desconnecta Clevin Hannah (3 punts) i exhibeix la seva superioritat al segon temps; Omar Lo (14 p) i Pol Molins (13 p), els més destacats, un a cada part

19/11/2023

22

La visita a l’Estudiantes era tot un repte per a l’Hestia Menorca. Però no han pogut aconseguir sumar la primera victòria a domicili al Wizink Center. Derrota contundent dels menorquins per 81 a 56 en un partit en què han començat oferint la seva millor versió.

L’Hestia Menorca ha estrenat el marcador amb un triple de Pablo Suárez. Tanmateix, l’Estudiantes, liderat per Michael Carrera, ha capgirat l’electrònic fins a un +6, que dos triples seguits d’Omar Lo han ajustat al final del primer quart: 17-15.

El segon parcial començava magre en anotació. Lo mantenia l’Hestia dins el partit, contra un Estudiantes que amenaçava amb trencar-lo a cop de triple. Les alternatives defensives de Zamora han permès ajustar la situació. Al descans: 32 a 25.

Al tercer quart, el tècnic local, Pedro Rivero, ha mantingut l’estratègia de la primera part. Alliberar qualsevol jugador rival, a costa de mantenir desactivada l’amenaça omnipresent de Clevin Hannah. El base de Nova York ha acabat el partit amb 3 punts. El moment Molins i la defensa en zona no han bastat per aturar el vendaval madrileny. El marcador s’ha disparat per damunt dels vint punts a cop de triple, que Pablo Suárez ha rebaixat des de la mateixa distància i sobre la botzina: 58-40.

Un altre triple del Sueco ha obligat Pedro Rivero a demanar un temps mort a l’inici del darrer quart. Però l’Hestia s’ha desanimat després de dues faltes en atac consecutives assenyalades a Stoilov. El partit, definitivament, ha estat favorable per a l’històric equip ex ACB, que ha ampliat la diferència fins als 26 punts. Omar Lo, amb 14 punts, ha estat el màxim anotador de l’Hestia, en un partit que ha acabat 81 a 56.