Sort desigual per Mallorca B i Poblense

El filial serà al sorteig de demà, mentre que el Poblense va caure contra el Sestao i diu adéu a l'ascens a 2a divisió B

16/06/2019

El Mallorca B s’ha classificat per a l’eliminatòria final per l’ascens a Segona B gràcies a la victòria 2 a 1. Avui migdia davant l’Utrera. Pablo Ramón, amb un gran gol des de 25 metres, ha avançat el filial vermell als 13 minuts. Al segon temps, Stephen ha fet el 2 a 0 que deixava l’eliminatòria encarrilada. Però els homes de Julián Robles encara han hagut de patir, perquè Carreño ha marcat de penal el 2 a 1 que posava en perill l’eliminatòria. El marcador ja no s’ha mogut i el Mallorca B serà al sorteig de demà.

No li va anar tan bé ahir al Poblense, que va caure eliminat després de perdre per 3 a 1 contra el Sestao River. El conjunt basc es va avançar al marcador ben prest, al minut 5, amb un gol de Víctor Monteiro. L’eliminatòria es va complicar encara més als 38 minuts de partit, quan Villar va fer el 2 a zero. El Poblense necessitava dos gols per classificar-se. Tot just abans del descans Dani Plomer va marcar la diana de l’esperança. Però ja al segon temps, Ander Pacheco va sentenciar el duel amb el 3 a 1. El somni de la Segona B a sa Pobla haurà d’esperar.