SOCIETAT

SOS Mamás emmagatzemarà els aliments que distribueix a l’antic mercat del Camp Redó

Aquesta associació benèfica atén 10 mil persones, quan en esclatar la pandèmia només eren al voltant de 4 mil


L’associació benèfica SOS Mamàs acaba de rebre les claus de l’antic mercat del Camp Redó de Palma per fer-lo servir de magatzem. Aquesta entitat proveeix d’aliments i productes bàsics famílies vulnerables que s’han quedat sense ingressos arran de la pandèmia. Demanen, sobretot, que els facin arribar alimentació infantil i bolquers.

Podran emprar les instal·lacions en desús del mercat del camp rodó fins que l’Ajuntament de Palma tengui el finançament necessari per reformar el mercat. Els servirà de rebost i també volen muntar-hi un menjador social: “estam encantats de donar un ús social al mercat”, ha dit la directora de Mercats de l’Ajuntament de Palma, Maria Antònia Comas. 

Avui dilluns tot eren felicitacions entre els voluntaris, que coneixen de primera mà la cruesa amb què la crisi està castigant moltes famílies. SOS Mamás atén avui dia 10 mil persones quan al mes de març eren només 4 mil: “el perfil dels nostres usuaris és molt heterogeni, hi ha fins i tot advocats i arquitectes, gent que s’ha quedat sense feina”, explica Asen Maestre, presidenta de SOS Mamás. 

La precarietat de moltes famílies ha fet que aquesta associació benèfica ja hagi activat locals de distribució d’aliments a 5 punts: 3 a Palma, un a Cala Millor i un altre a Calvià. Properament n’obriran un Llucmajor

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |