societat

SOS Mamás emmagatzemarà els aliments que distribueix a l’antic mercat del Camp Redó

Aquesta associació benèfica atén 10 mil persones, quan en esclatar la pandèmia només eren al voltant de 4 mil


L’associació benèfica SOS Mamàs acaba de rebre les claus de l’antic mercat del Camp Redó de Palma per fer-lo servir de magatzem. Aquesta entitat proveeix d’aliments i productes bàsics famílies vulnerables que s’han quedat sense ingressos arran de la pandèmia. Demanen, sobretot, que els facin arribar alimentació infantil i bolquers.

Podran emprar les instal·lacions en desús del mercat del camp rodó fins que l’Ajuntament de Palma tengui el finançament necessari per reformar el mercat. Els servirà de rebost i també volen muntar-hi un menjador social: “estam encantats de donar un ús social al mercat”, ha dit la directora de Mercats de l’Ajuntament de Palma, Maria Antònia Comas. 

Avui dilluns tot eren felicitacions entre els voluntaris, que coneixen de primera mà la cruesa amb què la crisi està castigant moltes famílies. SOS Mamás atén avui dia 10 mil persones quan al mes de març eren només 4 mil: “el perfil dels nostres usuaris és molt heterogeni, hi ha fins i tot advocats i arquitectes, gent que s’ha quedat sense feina”, explica Asen Maestre, presidenta de SOS Mamás. 

La precarietat de moltes famílies ha fet que aquesta associació benèfica ja hagi activat locals de distribució d’aliments a 5 punts: 3 a Palma, un a Cala Millor i un altre a Calvià. Properament n’obriran un Llucmajor

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. NURIA R. 19/10/2020

    ESPERO QUE NO ACABE DE CONVERTIR EL BARRIO EN ESTERCOLERO. EL PARQUE DE COTLLIURE QUE ESTA ENFRENTE DEL MERCADO LLEVA SOPORTANDO AÑOS LA PRESENCIA DE I DIGENTES QUE SE DEDICAN
    A BEBER ALCOHOL, HACER SUS NECESIDADES Y FUMAR PORROS, POR SI NO LO SABEN USTEDES A 17CM (NO ME HE EQUIVOCADO) HAY BLOQUES DE VIVIENDAS (72). SIEMPRE TENEMOS QUE SOPORTAR LOS MISMOS?.

Cercador |


més contingut relacionat

Prohibit el bany a la Platja Gran de Ciutadella a causa d’un vessament d’aigües residuals

Segons les previsions de l'Ajuntament, en funció dels resultats de les analítiques, es podria reobrir aquest dimecres

878 nous casos covid a Balears i notificades quatre morts

Les persones que passen la covid ara mateix a les Illes són 10.406

Salut intervé la Llar d’ancians de Calvià després de detectar-se un brot de 20 casos de covid

El brot afecta a 18 dels 56 residents i a 2 dels 78 treballadors. Hi ha 12 residents hospitalitzats perquè...

S’endureixen els requisits per poder accedir a les residències de gent gran

S'exigeix tenir la pauta de vacunació completa o fer-se un test d'antígens o una prova PCR