MALLORCA

Sostenibilitat i intel·ligència, objectius del Pla de Turisme de Mallorca 2020-23

El Consell vol fomentar Mallorca com a "destinació intel·ligent" i aposta per l'esport, la natura i els congressos


El Pla Estratègic de Turisme de Mallorca 2020-23 s’ha fixat com a reptes la sostenibilitat i convertir l’illa en una destinació turística intel·ligent. L’esport, la natura, el turisme de congressos, la cultura i el luxe seran els productes emergents que es promocionaran de manera prioritària, juntament amb el sol i la platja.

Uns objectius que s’han exposat avui durant una jornada sobre col·laboració publico-privada al sector turístic. Mallorca també aspira a convertir-se en observatori mundial de turisme sostenible l’any 2021, i prèviament, l’1 de maig pròxim, preveu integrar-se dins l’Organització Internacioal del Turisme.

El Consell vol fomentar Mallorca com a “destinació intel·ligent” seguint les passes de Palma i Calvià. Andreu Serra, Conseller de Turisme de Mallorca, ha dit que l’objectiu és tenir un quadre direcció on tothom públicament podrà veure què cerquen els turistes, cap a on se mouen, quins són els seus fluxes, d’on venen i quines són les seves necessitats i expectatives, tot tenint en compte la sostenibilitat del territori.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |