societat

Stop Desnonaments alerta del desallotjament d’una família a Son Gotleu aquest dilluns

La plataforma denuncia que es tracta d'una família amb dos fills menors d'edat i que un d'ells pateix una discapacitat psíquica


La plataforma Stop Desnonaments ha advertit del desallotjament d’un família que està previst fer-se demà dilluns, al barri de Son Gotleu, a Palma. L’habitatge dels afectats està situat al carrer Passatge Pico Naranjo de Bulnes, número 1.

Segons la plataforma, el desallotjament afecta una parella amb dos fills menors d’edat, un d’ells amb discapacitat psíquica. A més, asseguren que la casa d’aquesta família és també el seu mitjà de vida perquè hi tenen la seva tenda.

Stop Desnonaments ha explicat que la propietat del pis reclama uns diners “que no se’ls deu”, ja que la família hauria pactat amb el pare del propietari una reducció del lloguer. Des de l’entitat, a més, han lamentat “la manca de mitjans” de l’Oficina Antidesnonaments de l’Ajuntament de Palma.

El desnonament està previst a les 11h15 de demà dilluns, quan la comissió judicial es personarà al domici de la família. Stop Desnonaments ha convocat una protesta davant la casa a partir de les 7h30 per intentar paralitzar el llançament.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

darrers sumaris


més contingut relacionat

4 detinguts per una nova violació grupal a Múrcia

Un transeünt va trobar la víctima al carrer i ha estat qui n'ha donat la veu d'alarma.

Continua la recerca del presumpte assassí de Pilar C.P.

Els veïnats del seu poble natal, Paredes de Nava, a Palència, s'han concentrat davant de l'Ajuntament per mostrar el condol i rebutjar la violència contra les dones

L’IdISBa investiga com detectar de manera precoç la sèpsia

Alejandra Alba ha rebut la beca Stop Fuga de Cervells, valorada en 92.000 euros

Un incendi obliga a tallar el servei de tren a l’altura de Sineu

El servei ha estat interromput durant una hora i mitja