societat

Stop Desnonaments alerta del desallotjament d’una família a Son Gotleu aquest dilluns

La plataforma denuncia que es tracta d'una família amb dos fills menors d'edat i que un d'ells pateix una discapacitat psíquica


La plataforma Stop Desnonaments ha advertit del desallotjament d’un família que està previst fer-se demà dilluns, al barri de Son Gotleu, a Palma. L’habitatge dels afectats està situat al carrer Passatge Pico Naranjo de Bulnes, número 1.

Segons la plataforma, el desallotjament afecta una parella amb dos fills menors d’edat, un d’ells amb discapacitat psíquica. A més, asseguren que la casa d’aquesta família és també el seu mitjà de vida perquè hi tenen la seva tenda.

Stop Desnonaments ha explicat que la propietat del pis reclama uns diners “que no se’ls deu”, ja que la família hauria pactat amb el pare del propietari una reducció del lloguer. Des de l’entitat, a més, han lamentat “la manca de mitjans” de l’Oficina Antidesnonaments de l’Ajuntament de Palma.

El desnonament està previst a les 11h15 de demà dilluns, quan la comissió judicial es personarà al domici de la família. Stop Desnonaments ha convocat una protesta davant la casa a partir de les 7h30 per intentar paralitzar el llançament.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

darrers sumaris


més contingut relacionat

Passa a disposició judicial un jove per cremar mobiliari urbà

Els fets varen passar la matinada del 10 de juny

Enguany se celebren els 40 anys de la constitució dels ajuntaments democràtics

Aguiló ha recordat l'arribada a la batlia de Palma com a un moment molt emotiu

Avança la demolició de Son Dureta

Les obres haurien d'acabar al gener del 2020

Desallotjat un altre edifici a Palma per risc d’esfondrament

L'estructura es podria haver vist afectada per uns fonaments en mal estat a l'antic cinema Astòria