societat

Stop Desnonaments alerta del desallotjament d’una família a Son Gotleu aquest dilluns

La plataforma denuncia que es tracta d'una família amb dos fills menors d'edat i que un d'ells pateix una discapacitat psíquica


La plataforma Stop Desnonaments ha advertit del desallotjament d’un família que està previst fer-se demà dilluns, al barri de Son Gotleu, a Palma. L’habitatge dels afectats està situat al carrer Passatge Pico Naranjo de Bulnes, número 1.

Segons la plataforma, el desallotjament afecta una parella amb dos fills menors d’edat, un d’ells amb discapacitat psíquica. A més, asseguren que la casa d’aquesta família és també el seu mitjà de vida perquè hi tenen la seva tenda.

Stop Desnonaments ha explicat que la propietat del pis reclama uns diners “que no se’ls deu”, ja que la família hauria pactat amb el pare del propietari una reducció del lloguer. Des de l’entitat, a més, han lamentat “la manca de mitjans” de l’Oficina Antidesnonaments de l’Ajuntament de Palma.

El desnonament està previst a les 11h15 de demà dilluns, quan la comissió judicial es personarà al domici de la família. Stop Desnonaments ha convocat una protesta davant la casa a partir de les 7h30 per intentar paralitzar el llançament.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

Cercador |


més contingut relacionat

Incendi a un pis a la zona de s’Escorxador de Palma

Els veïnats han desallotjat la finca fins que el foc ha quedat extingit

El PP reclama l’abaratiment del preu de les mascaretes

Mascaretes gratuïtes per a pensionistes i desocupats, i bonificades per la Seguretat Social en la resta de casos

Mascareta obligatòria a partir de dilluns

Preocupació del Govern davant les aglomeracions de persones i el relaxament de les mesures de seguretat