X

Subirán nega haver fet servir la intimidació durant la declaració a testimonis en la instrucció del cas Cursach

L'exfiscal ha assegurat que a la feina se sentia emparat, però la cosa canviava en acabar la jornada laboral on rebia suposades pressions i amenaces

26/06/2023

Subirán nega haver fet servir la intimidació durant la declaració a testimonis en la instrucció del cas Cursach

Marina Heredero

Nova jornada del judici contra els instructors del cas Cursach. Avui, l’exfiscal Miguel Ángel Subirán, que ja ha acabat de declarar, ha respost acusacions i defensa i ha negat coaccions a l’hora de prendre declaració als testimonis. La instrucció va ser, segons Subirán, correcta.

L’exfiscal Miguel Ángel Subirán ha continuat al llarg del dia d’avui amb la seva declaració, defensant, una vegada més, la instrucció del cas Cursach. A preguntes de la seva defensa, a qui ha començat a respondre avui horabaixa, Subirán ha negat que fes servir la intimidació a l’hora de prendre declaració als testimonis.

En la sessió d’avui, l’exfiscal ha assegurat que a la feina se sentia, ha dit, emparat, però que la cosa canviava en acabar la jornada laboral… amb suposades pressions i amenaces no només contra ell, sinó també contra la seva família. Un dels enfrontaments més calents de la jornada l’ha protagonitzat amb l’advocat d’Álvaro Gijón, el misser Oriol Rusca, que li ha demanat per què es va investigar el seu client i no José María Rodríguez.

També han declarat l’exinspectora i l’exinspector en cap del Grup de Blanqueig de la Policia Nacional, Blanca Ruiz i José Luis García Reguera. Ambdós s’han negat a contestar al ministeri fiscal i a les acusacions. El judici es reprèn demà amb la declaració de la resta d’acusats.

26/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris