SOCIETAT

Suecs i francesos comparteixen Magaluf amb els britànics

La zona per excel·lència de la festa, Punta Balena, continua sent majoritàriament britànica. Però també es barregen ara amb al·lots d'altres països, que volen divertir-se i gaudir alhora de les platges


Magaluf i la zona de Punta Balena estan canviant d’ambient. Majoritàriament, meca del turisme britànic, Ara també hi ha presència d’altres europeus. Els restauradors i veïnats, en general, estan satisfets amb el canvi de nacionalitats.
Horabaixa a Magaluf i ambient familiar, no a tot arreu, però es veuen famílies a la platja. També asseguts a taula per sopar plegats. En aquest establiment noten el canvi de nacionalitats.

Això sí, els anglesos són més generosos, asseguren.

La zona per excel·lència de la festa, Punta Balena, continua sent majoritàriament britànica. Joves amb ganes de festa i passar-ho bé. Hi ha qui aterra per primera vegada, la fama precedeix aquest indret.

Però també es barregen ara amb al·lots d’altres països, que volen divertir-se i gaudir alhora de les platges.

Magaluf i Punta Balena es transformen i donen pas a altres nacionalitats, destaquen els qui treballen i resideixen a la zona. Són turistes, diuen, amb un nivell cultural més elevat i a més educació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |