Superb Nadal

El tenista manacorí es va imposar a Novak Djokovic en quatre sets amb quatre hores i 12 minuts de partit

01/06/2022

13

Oda al tennis. Rafel Nadal es va imposar en un vibrant partit al serbi Novak Djokovic, número 1 del món i defensor del títol, 6-2, 4-6, 6-2 i 7-6. El manacorí va treure la seva fúria per superar el serbi en 4 hores i 12 minuts de partit.

Amb una Philippe-Chatrier plena a vessar, Nadal va demostrar que encara li queda molt de tennis. Cop a cop, el mallorquí va deixar enrere les seves molèsties al peu per fer embogir la pista central.

En el quart set, i amb 5 a 2 favorable a Djokovic, Nadal va aixecar dues bolles de set i va acabar remuntant el marcador. La mànega es va decidir al tie-break. Allà Nadal va ser millor i va aixecar dels seients el públic de París, que es va rendir al manacorí.

Ara el rival de Rafel Nadal a les semifinals de Roland Garros serà Alexander Zverev. El manacorí ja és a només dues passes de poder aixecar la seva catorzena corona a París.