X

Suspesos tots els concerts de la revetla de Sant Sebastià de Palma

Tampoc hi haurà torrades degut a l'alta incidència de la Covid, com ja s'havia anunciat l'Ajuntament de Palma

07/01/2022

Suspesos tots els concerts de la revetla de Sant Sebastià de Palma

El regidor de Govern Interior i Participació i portaveu de l'Ajuntament, Alberto Jarabo.

L’Ajuntament de Palma ha decidit suspendre els 17 concerts programats per la revetla de Sant Sebastià per mor de la situació sanitaria actual. Tampoc hi haurà torrades, com ja s’havia anunciat. Samantha Hudson, Rels B, la Casa Azul, Natalia Lacunza, Cariño, Roba Estesa, Princesesbarbudes, Al-Mayurqa i Qanarusa eren alguns dels grups d’enguany.

Cort està treballant ara per reprogramar els concerts, si bé encara no s’han concretat dates. De moment, se suspenen tant els concerts de la revetla del 19 de gener, com els concerts que estaven repartits en altres dates, al llarg de dues setmanes.

Ho ha anunciat aquest divendres el regidor de Govern Interior i Participació i portaveu de l’Ajuntament, Alberto Jarabo, que ha explicat que tots els artistes amb els quals ja han contactat han acceptat posposar les dates dels concerts.

Sí que es mantenen, però altres activitats, com el Sant Sebastià Petit, que es farà en format reduït, i a l’aire lliure o en espais amb aforament controlat.

Alberto Jarabo també ha dit que sí que es podran celebrar les Beneïdes, la tradició del 17 de gener de dur els animals a beneir tot invocant la protecció del sant. El dispositiu serà similar al de la Cavalcada, amb assistència “de manera repartida i escalonada”.

Cal recordar que, a l’última actualització de mesures de desembre, el Govern va introduir noves indicacions per a les festes populars en els territoris en nivell 3, en el qual es troba Mallorca. Entre aquestes mesures figuren la prohibició de les torrades o “foguerons”, típiques de les festes de Palma; controls de capacitat, l’obligació de realitzar els balls populars amb màscara, concerts amb el públic assegut i prohibició d’habilitar zones de consum d’aliments i begudes. Aquestes mesures estan en vigor fins al 24 de gener.

07/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT