X

Tallers de ciència per omplir de curiositat l’estiu dels infants

El Museu i Jardí Botànic de Sóller ha organitzat setmanes temàtiques sobre ciències naturals

07/09/2023

Tallers de ciència per omplir de curiositat l’estiu dels infants

Neus Albertí Mateu

L’ornitologia és una de les temàtiques treballades durant els tallers de ciència que ha organitzat el Museu Balear de Ciències Naturals de Sóller aquest estiu i que ha convertit els participants en petits científics en pràctiques. Els alumnes han aprofundit, en aquest cas, en el coneixement d’algunes de les característiques de les aus que no es poden apreciar a simple vista. Un aprenentatge que els ajudarà a interpretar el medi natural.

L’objectiu principal del Museu és aconseguir despertar la curiositat dels infants en temes com l’horticultura, la farmacologia o la botànica, entre d’altres, i fer-ho de manera didàctica perquè aprenguin a gaudir de la ciència.

Aina Martí, cap del departament d’Educació del MUCBO, explica que, per aconseguir despertar la curiositat dels infants, ho fan a través d’activitats pràctiques i sortides de camp. Curiositats que deixen plasmades al quadern de camp que han elaborat durant les vacances escolars i que els recordarà l’experiència viscuda a la fundació Jardí Botànic de Sóller.

07/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris