X

Talls de trànsit i desviaments de línies d’autobusos amb motiu de la cursa solidària “Mallorca en marxa contra el càncer”

Es produiran entre les 6.00 i les 14.00 hores

28/10/2023

Talls de trànsit i desviaments de línies d’autobusos amb motiu de la cursa solidària “Mallorca en marxa contra el càncer”

La Policia Local de Palma i l’EMT han posat en marxa dispositius especials de control del trànsit i desviaments de línies amb motiu de la celebració aquest diumenge dia 29 de la cursa “Mallorca en marxa contra el càncer”.

La Policia Local ha avançat que aquesta carrera solidària es desenvoluparà pels carrers Antoni Maura, Born, Unió, plaça Mercat, Costa de sa Pols, Sant Miquel, Rubí, Sindicat, Velazquez, Mare de Déu de la Salut, Sant Miquel, Oms, Rambla, Riera, plaça Mercat, Unió, Jaume III, Born, plaça de la Reina i Antoni Maura.

Per això, el dissabte dia 28 a partir de les 15.00 hores s’anul·larà la parada de taxis i del bus turístic situades a l’avinguda Antoni Maura.

Diumenge, dia de la cursa, l’avinguda Antoni Maura quedarà tancada a partir de les 6.00 hores en tots dos sentits entre la plaça de la Reina i el Passeig Marítim.

Entre les 8.00 i les 14.00 hores es procedirà a tallar Via Roma des de les Avingudes i també el carrer Jaume III en direcció a la plaça de Joan Carles I a l’altura del carrer Protectora. A les 15.00 hores tornarà a quedar oberta al trànsit rodat l’Avinguda Antoni Maura.

Pel que fa als pàrquings, diumenge es tancarà la sortida d’Antoni Maura encara que quedarà habilitada la del passeig Sagrera i el pàrquing de la plaça Major es tancarà a la sortida per les Rambles quan passi la cursa.

L’EMT, per la seva banda, ha anunciat que aquesta carrera popular contra el càncer obligarà a desviar entre les 8.00 i les 14.00 hores les línies L3, L4, L7, L20, L25 i L35.

28/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris