X

Tamayo: “Serà un play-off llarg, esperem a l’afició amb més ganes que mai per a la tornada”

L'aler de l'Hestia Menorca aposta per mantenir la calma i la mentalitat, independenment del marcador, en el primer partit de l'eliminatòria per ascendir a LEB Or contra el Clavijo

13/05/2023

Tamayo: “Serà un play-off llarg, esperem a l’afició amb més ganes que mai per a la tornada”

Redacció

L’Hestia Menorca afronta a partir d’aquest diumenge la cita més important, la més esperada de la temporada. L’equip de Bintalfa, que ja és a Logronyo, juga a la pista del Clavijo (diumenge, 19 hores) el primer assalt de l’eliminatòria definitiva per l’ascens a LEB Or. Una final a vuitanta minuts que hem analitzat amb el multifuncional jugador Álex Tamayo.

Els polivalents jugadors de l’Hestia Menorca han cuidat al detall la preparació de la sèrie definitiva contra el Clavijo per pujar a LEB Or. El suport del sisè home serà fonamental a la tornada per fer realitat l’ascens.

En una eliminatòria a dos partits i amb el factor pista favorable, tornar amb un avantatge és fer un bon primer pas. Però també s’ha d’estar preparat per si el resultat del primer assalt és desfavorable.

La majoria de jugadors de l’Hestia tenen una formació esportiva al més alt nivell competitiu nacional i internacional, però aquesta experiència, diuen, és diferent. Tot està preparat per assolir l’objectiu. Ara només falta encaixar les peces… entre tots.

13/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris