X

Tancada al bany la platja de s’Arenal de Sant Antoni, a Eivissa

La Conselleria de Medi Ambient ha comunicat que no s'ha detectat cap anomalia en la xarxa, per la qual cosa podria tractar-se d'un abocament puntual d'aigües residuals

09/07/2024

Tancada al bany la platja de s’Arenal de Sant Antoni, a Eivissa

L’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha tancat el primer tram de la platja de s’Arenal per presència del bacteri e. coli, com ha confirmat el resultat de l’última mostra presa en la zona.

El consistori ha pres aquesta mesura després d’informar la Conselleria de Salut que se superen els valors permesos en aquest indicador de qualitat de l’aigua de bany.

Per part seva, la Conselleria de Medi Ambient ha comunicat que el servei municipal de proveïment d’aigua, Facsa, no ha detectat cap anomalia en la xarxa, per la qual cosa podria tractar-se d’un abocament puntual d’aigües residuals per part d’alguna edificació o embarcació de la zona.

De moment, s’ha procedit a prohibir el bany de manera temporal, senyalitzant la platja amb la bandera vermella, mentre es mantinguin les actuals condicions.

A les pròximes 48 hores es tindran els resultats de la mostra de repetició per a determinar si es pot reobrir la platja al bany.

Des de Sant Antoni han lamentat els inconvenients que suposa per als usuaris de la platja, així com l’impacte mediambiental negatiu que té sobre els organismes aquàtics.

09/07/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT