economia

Tanquen les grans superfícies fins el 30 de gener a Mallorca

Només poden obrir les dedicades a productes essencials com l'alimentació


Aquesta és la imatge avui de centres comercials com Portopí a Palma. Tots els comerços no essencials tancats. L’excepció són les òptiques, perruqueries, botigues de telecomunicacions i tota la part d’alimentació i productes bàsics de petits negocis i de les grans superfícies. La dificultat que troben és que la percepció entre els clients habituals és que tot està tancat i, per això, han notat una baixada significativa d’afluència avui.

En el Cortes Inglés d’Avingudes, el tancament afecta el 80 per cent de la seva activitat. Només queda obert el supermercat i altres petites activitats. Però la major part dels productes, com la moda, està ja a les fosques en una imatge insòlita que també es reflecteix en la manca de vehicles als aparcaments. Els gimnasos també estan tancats des d’avui igual que les grans superfícies de més de 700 metres quadrats a Mallorca llevat de la part dedicada a productes essencials. Ahir vespre a les 8, vèiem el tancament d’aquestes superfícies d’electrodomèstics, bricolatge o roba. Altres com aquesta botiga d’animals sí que poden obrir però només una part del negoci.

En principi, aquest tancament de grans superfícies està decretat fins al 30 de gener però es podria ampliar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El preu de les assegurançes puja un 2%

Queden exemptes de l'augment de les primes les de salut i les de vida

Els comerços poden obrir el diumenge de mercat a Felanitx

És el dia on habitualment es registren més vendes

Desconcert entre els restauradors a Menorca davant el tancament de les terrasses a les 18 hores

A Maó molts bars oberts han optat per no tancar a l'hora prevista

Viatges Magon, empresa capdavantera a Menorca, tanca 6 de les 9 oficines

Des d'AVIBA diuen que si Menorca pot demostrar al més aviat possible que és una destinació segura, els turoperadors tornaran a volar