societat

“Els al·lèrgics no tenen més risc d’agafar el coronavirus”

La doctora Chugo, l'única al·lergòloga de la Sanitat Pública a les Balears, ofereix una sèrie de consells

%26%238220%3BEls+al%C2%B7l%C3%A8rgics+no+tenen+m%C3%A9s+risc+d%27agafar+el+coronavirus%26%238221%3B

Les mesures que s’han hagut de prendre per mor del coronavirus han afectat de valent un col·lectiu que, ja de per si, ho passa malament per aquestes dates: els milers d’afectats per al·lèrgies. Tant la pols que es genera dins casa nostra, com el pol·len quan sortim a passejar l’horabaixa ha fet que, enguany, segons els experts, els afectats ho hagin passat pitjor.

L’al·lèrgia és tot un clàssic que afecta milers de persones per aquestes dates, però tant el confinament com el desconfinament enguany ho ha empitjorat tot. N’hi ha que pensen que ser al·lèrgics els fa més propensos a contraure el coronavirus.

La doctora Chugo, l’única al·lergòloga de la Sanitat Pública a les Balears, ofereix una sèrie de consells per fer que els al·lèrgics duguin la situació un poc millor. A més, es poden prendre els antihistamínics si es té al·lèrgia en èpoques determinades, com aquesta. Si se’n té tot l’any, assegura la doctora, el més recomanable és iniciar un tractament amb vacunes.

La gran majoria de consultes, les darreres setmanes, han estat per via telefònica. Amb la progressiva tornada a la normalitat, s’espera una allau de telefonades per demanar cita presencial i mirar de trobar un remei al malson de l’al·lèrgia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

‘Cada gota suma’, la nova campanya d’Autoritat Portuària al Port de Maó per estalviar aigua

Es dirigeix als usuaris d'embarcacions recreatives i consisteix en la instal·lació de 50 pistoles de mànega amb tall automàtic del...

Stuart Rogerson arriba a Eivissa després de passar 9 mesos a la mar

Una aventura de 10 mil milles nàutiques que ha conclòs a Cala d'Hort amb la rebuda de familiars i amics.

S’instal·la a la platja de Figueretes el primer ‘Hi Point’ d’Eivissa

Està equipat amb un desfibril·lador, un botó d'emergències de l'112 i un semàfor que marca la intensitat de radiació solar.