X

TaPalma Solidària reparteix 250 racions al menjador social Zaqueo

El cuiner Koldo Royo ha estat l'encarregat de dirigir el procés d'elaboració

30/11/2021

TaPalma Solidària reparteix 250 racions al menjador social Zaqueo

Les cuines de l’Escola d’Hoteleria de les Illes es varen obrir ahir per cuinar 250 racions per al menjador social de l’Associació Zaqueo. Una acció solidària de TaPalma 2021, en què el cuiner Koldo Royo va ser qui va coordinar el procés d’elaboració. El cuiner i president de ASCAIB (Asociació de Cuiners Establerts en les Illes Balears), ha explicat que les 250 racions han estat elaborades pels directius de les empreses col·laboradores.

Amb el patrocini de CaixaBank i la Fundació La Caixa, el menjador social de Palma va poder repartir entre els seus usuaris un menú especial de ciurons amb bacallà. La directora Territorial de CaixaBank, María Cruz Rivera, conta que aquest és el segon any que participen en aquesta iniciativa. Una acció que considera necessària davant les múltiples famílies que no poden arribar a final de mes i necessiten una ajuda.

I és que la xifra d’usuaris que van a recollir menjar a l’Associació Zaqueo s’ha duplicat des de la pandèmia. Una de les voluntàries del menjador, Rosalía Company, exposa que, abans de la pandèmia, com a molt s’arribaven a 100 persones. Amb l’arribada de la Covid-19, solen assistir unes 180 arribant, alguns dies, a 200 usuaris.

Amb aquesta iniciativa caritativa i altruista s’ha donat per conclòs l’esdeveniment gastronòmic TaPalma 2021.

30/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris