X

Taquen el Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes després de detectar-s’hi 15 positius Covid-19

El centre no obrirà fins al 7 de gener de 2021

21/12/2020

Taquen el Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes després de detectar-s’hi 15 positius Covid-19

Imatge d'arxiu.

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, conjuntament amb la Conselleria de Salut, ha decidit tancar el Centre de Tecnificació Esportiva Illes Balears (CTEIB) després de detectar-s’hi 15 casos positius per COVID-19. Davant l’actual situació, i per precaució, s’ha decidit aturar l’activitat al CTEIB des de demà, dia 22 de desembre, fins al 7 de gener de 2021. Els únics que mantindran l’entrenament són els esportistes que estan preparant competicions internacionals.

Cal tenir en compte que el CTEIB te una població actual de 360 persones entre esportistes i personal tècnic. Dins el centre s’han detectat, fins a dia d’avui, 15 casos positius i 75 contactes estrets.

Val a dir que tot i que una part dels esportistes romanen a la Residència Reina Sofia no s’ha hagut d’aïllar cap dels seus residents.

Durant aquesta aturada es continuaran realitzant tasques de neteja i desinfecció reforçades.

El Centre de Tecnificació Esportiva ofereix també estudis d’ESO, Batxillerat, FP i Ensenyaments Esportius a un total de 523 alumnes. Aquests alumnes demà seguiran les activitats previstes íntegrament en línia. S’ha de tenir present que les classes finalitzen demà dia, 22 de desembre, i es reprenen el 8 de gener amb motiu de les vacances de Nadal.

21/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT