Tato s’estrena amb derrota amb l’Atlètic Balears

El conjunt balearico ha perdut 2 a 1 a Castalia contra el Castelló i continua en descens

19/02/2023

L’estrena de Tato a la banqueta de l’Atlètic Balears ha acabat amb derrota. Amb vuit baixes importants, es presentaven els balearicos a Castalia. Dos minuts fatídics han deixat els mallorquins molt tocats. Al 17, Jesús de Miguel remata una bona centrada des de la banda i envia la pilota al fons de la xarxa. Però la cosa no acaba aquí. A la jugada següent, l’esfèric cau als peus de Raúl Sánchez, que marca sense oposició el 2 a 0. L’exfutbolista de la UD Eivissa deixa glaçada la banqueta blanc-i-blava.

A la segona meitat, l’Atlètic Balears ha mostrat millora. L’equip de Tato s’ha acostat més a l’àrea del Castelló. I al minut 69, ha arribat el premi. Canvi de banda de Víctor Narro, Dani Nieto fa un gran control i afusella la porteria local. 2 a 1. Tot i escurçar distàncies, els balearicos no han trepitjat en excés l’àrea rival. El tècnic mallorquí ha fet debutar el futbolista del filial Fede Fernández. I, precisament, el jugador argentí ha fregat l’empat a dos amb una gran volea des de fora de l’àrea. Al final, 2 a 1 i l’Atlètic Balears suma la sisena jornada consecutiva en posicions de descens.