Tato viu intensament el triomf contra el Bilbao Athletic

Primer pic en tota la temporada que l'equip aconsegueix dues victòries consecutives

27/03/2023

8

Diuen que la unió fa la força. Idò l’Atlètic Balears ha aplicat aquesta dita per tirar endavant els dos darrers enfrontaments. És la primera vegada en aquesta temporada que els balearicos sumen dues victòries consecutives. I ho han fet quan més ho necessiten. Contra el Bilbao Athletic, el conjunt de Tato surt a mossegar des del primer minut. Al 16, Dani Nieto s’inventa una passada mil·limètrica per a Dioni. El davanter la controla a la perfecció i afusella la porteria rival. I a la banqueta, el tècnic mallorquí ho celebra amb força.

5 minuts es torba a arribar el 2 a 0. Dani Nieto s’inventa una obra d’art. Xut de falta del mallorquí, que refusa la barrera, però la pilota cau als peus del mallorquí, que engalta una volea espectacular. Tato no s’ho creu i s’endú les mans al cap.

La segona meitat no té gaire misteri i l’Atlètic Balears no pateix amb excés. Els blanc-i-blaus cerquen el tercer, però no estan encertats. I a la banqueta, Tato demana als aficionats balearicos que animin en els darrers minuts de partit. Al final, victòria 2 a 0 i els balearicos acaben la jornada fora del descens.

Així, el proper repte pels de Tato serà el Barça Atlètic a l’Estadi Johan Cruyff.