SOCIETAT

Taxa per reparar les embarcacions en sòl portuari

L'Autoritat Portuària exigeix l'1 per cent de la xifra del negoci a les empreses nàutiques, que voldrien només pagar una bonificació enguany


L’Autoritat Portuària de Balears cobrarà a partir de dia primer de juliol, una taxa d’activitat a les empreses que es dediquen a la reparació de barques en sòl portuari. El sector, també perjudicat econòmicament pel coronavirus, voldria no haver de pagar enguany. Afecta els que treballen als Ports de Palma, Alcúdia, Maó, Eivissa i la Savina.

Aquest impost s’aplica als ports de l’Autoritat Portuària de les Balears, per això el sector nàutic es queixa: la taxa no es paga als que no gestiona l’ens.

Són moltes les empreses que treballen en sòl portuari reparant embarcacions, temen que el negoci es traslladi a altres ciutats costaneres.

L’Autoritat Portuària els exigeix l’1 per cent de la xifra del negoci. En canvi, ells enguany, voldrien només pagar una bonificació.

Tot i això, l’activitat no s’atura a ports com el de Palma. Ara tot són presses per treure la barca o els iots a la mar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |