societat

Taxa per reparar les embarcacions en sòl portuari

L'Autoritat Portuària exigeix l'1 per cent de la xifra del negoci a les empreses nàutiques, que voldrien només pagar una bonificació enguany

Taxa+per+reparar+les+embarcacions+en+s%C3%B2l+portuari

L’Autoritat Portuària de Balears cobrarà a partir de dia primer de juliol, una taxa d’activitat a les empreses que es dediquen a la reparació de barques en sòl portuari. El sector, també perjudicat econòmicament pel coronavirus, voldria no haver de pagar enguany. Afecta els que treballen als Ports de Palma, Alcúdia, Maó, Eivissa i la Savina.

Aquest impost s’aplica als ports de l’Autoritat Portuària de les Balears, per això el sector nàutic es queixa: la taxa no es paga als que no gestiona l’ens.

Són moltes les empreses que treballen en sòl portuari reparant embarcacions, temen que el negoci es traslladi a altres ciutats costaneres.

L’Autoritat Portuària els exigeix l’1 per cent de la xifra del negoci. En canvi, ells enguany, voldrien només pagar una bonificació.

Tot i això, l’activitat no s’atura a ports com el de Palma. Ara tot són presses per treure la barca o els iots a la mar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Pla d’Emergència per Sequera de Sant Lluís preveu restriccions segons les necessitats d’estalvi d’aigua

En un escenari d'alerta, es prohibeix omplir piscines, netejar cotxes o utilitzar aigua potable per la neteja viària

Moltes platges de Mallorca tancaran prest en la revetla de sant Joan per evitar aglomeracions

Cal recordar que segons les darreres mesures aprovades pel Govern de les Illes, les platges romandran tancades entre les 00.00...

Acaba un curs escolar marcat per les mesures Covid

Aquesta darrera setmana es tanca amb nivells baixos de contagis, menys del 4% dels joves en edat escolar i menys de l'1,5% dels professors han donat positiu en coronavirus

Un accident sense ferits greus provoca importants retencions a la Via de Ronda de Maó

La col·lisió s'ha produït a les 7 i mitja del capvespre