societat

La UIB congela les taxes universitàries

Es facilitaran les condicions d'abonament de la matrícula i es crearà un ajuda econòmica per als estudiants

La+UIB+congela+les+taxes+universit%C3%A0ries

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca i la Universitat de les Illes Balears han establert algunes mesures per ajudar a pal·liar els efectes econòmics derivats de la pandèmia, de cara al curs acadèmic 2020-2021. Les taxes universitàries es congelen i es facilitaran les condicions d’abonament de la matrícula. A més, es crearà una ajuda econòmica per als estudiants, que serà del mateix import que les matrícules anul·lades el curs 2019-20 a causa de la pandèmia.

Per altra banda, les matrícules per als estudiants de doctorat que no hagin pogut presentar la seva tesi per mor d’aquesta situació, seran gratuïtes durant un període equivalent a la durada de l’estat d’alarma. En el paquet de mesures acordades, també s’hi preveu el cas de contractes postdoctorat, predoctorat i tècnics de recerca, de convocatòries CAIB, que finalitzin els propers 12 mesos des de la declaració de l’estat d’alarma i en prorroguen d’ofici la durada durant tres mesos.

Les dues institucions consideren imprescindible la implicació del Ministeri d’Universitats amb un pressupost específic per garantir l’equitat entre els alumnes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

PIME Menorca reclama que es continuïn pagant els 1.500 euros als negocis afectats per restriccions

Consideren imprescindible mantenir l'ajut quan Menorca entri al Nivell 2 a partir de dimarts

El Govern manté les restriccions vigents a Eivissa fins el 16 de març

La desescalada a l'illa serà "lenta" i es farà "amb prudència"

Suspès el Mercat Medieval de Capdepera

El consistori ha decidit susprendre-lo per segon any consecutiu per les mesures adoptades pel Govern a causa de la pandèmia del coronavirus

100 anys del primer vol a l’aeròdrom de Son Bonet

El 25 de febrer de 1921 hi va aterrar el pilot mallorquí Manuel Colomer