SOCIETAT

Tècnics sanitaris de l’IMAS expliquen les seves experiències a alumnes d’FP

20 alumnes han rebut informació de com és el dia a dia d'aquests professionals, com es distribueixen els espais o de com posar-se i llevar-se un EPI


Els futurs tècnics d’atenció a persones en situació de dependència que estudien al centre de Son Llebre han rebut aquest dimarts la visita de tres tècnics sanitaris de l’IMAS que fan feina a la residència Sa Riera.

Els professionals els han explicat, des de l’experiència, com és el seu dia a dia i com ha canviat amb la Covid. Canvis, com per exemple, haver de fer feina amb un EPI, que complica encara més les seves funcions.

Joan, Inés i Aina, són tècnics sanitaris de l’IMAS. Ell és infermer, i elles auxiliars d’infermeria, i tots 3 fan feina a la residència Sa Riera; oberta el passat mes d’octubre per atendre-hi els usuaris d’altres residències per a gent gran que, tot i ser asimptomàtics, han agafat la Covid.

Aquest dimarts han impartit una xerrada per explicar les tasques que fan als que es preparen per fer feina amb ells. Quan ells estudiaven ningú no els va preparar per al que els ha tocat viure.

Per això, la seva experiència, pot ser molt útil per a les futures generacions.

Els 20 alumnes del segon curs de preparació per a tècnics d’atenció a persones en situació de dependència han rebut informació de com és el dia a dia d’aquests professionals, com es distribueixen els espais o de com posar-se i llevar-se un EPI.

D’aquí a poc començaran les pràctiques i de ben segur que el que han après avui, els serà molt útil.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |