X

Temperatures fresques i qualque ruixat local, la previsió per als pròxims dies

Divendres tendrem el cel bastant tapat, sobretot a Mallorca i Menorca, on hi haurà pluges que poden ser moderades; a les Pitiüses tendrem ambient variable, però difícilment amb pluja

17/05/2023

Temperatures fresques i qualque ruixat local, la previsió per als pròxims dies

Forografia de Caterina Capó des de Cala Millor.

El Temps

La situació meteorològica continua marcada per la presència d’aire fred i la inestabilitat. Aquest dimecres migdia tornaran a créixer els niguls i hi haurà ruixats locals, més probables a l’interior de Mallorca. La temperatura continua sense canvis, i al migdia arribarem als 22-24 ºC; el vent del nord bufarà moderat a Menorca, on hi ha temporal marítim significatiu.

Dijous serà un dia marcat pel pas de niguls mitjans, que estones deixaran el cel tapat, i a darrera hora pot haver-hi ruixats al nord de l’arxipèlag, a més bufarà el vent de gregal a totes les illes, i a la mar hi haurà maregassa al nord. El termòmetre continuarà sense canvis.

Divendres tendrem el cel bastant tapat, sobretot a Mallorca i Menorca, on hi haurà pluges que poden ser moderades; a les Pitiüses tendrem ambient variable, però difícilment amb pluja. La temperatura baixarà lleugerament, i al nord, els valors màxims quedaran molt frenats, al voltant dels 20 ºC; a la resta es mouran al voltant dels 22 ºC. El vent del nord-est bufarà moderat i a la mar tornarem a tenir ones entre els 2 i metres d’altura al nord de les illes.

Per a dissabte i diumenge esperam ambient variable, amb més niguls al nord i més estones de sol a la resta. Hi haurà ruixats, però més localitzats. La temperatura continuarà sense canvi, malgrat que al migdia de diumenge pujarà lleugerament i tornarem a arribar als 23 o 24 ºC. El vent del nord continuarà com a protagonista i a la mar tornarà a haver-hi ones superiors als 2 metres.

17/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris