X

Temporada de nota en el debut de l’Hestia Menorca a la LEB Or

El fitxatge d'Oliver Stevic, el punt d'inflexió determinant; Zamora considera que "l'afició ha estat la clau de la remuntada i de la permanència".

12/05/2024

Temporada de nota en el debut de l’Hestia Menorca a la LEB Or

 L’Hestia Menorca ha tancat amb nota la primera temporada a la LEB Or. L’equip de Javi Zamora ha superat els obstacles propis de la competició, i algun més, i s’ha guanyat la permanència per mèrits propis.

L’Hestia Menorca s’estrenava a la categoria amb derrota davant el Melilla. A la jornada següent, arriba el primer contratemps greu. Eric Demers es trenca el canell a Valladolid i es perd vuit partits. Tot i el primer triomf davant l’Amics de Joan Faner, l’equip entra en dinàmica negativa i enllaça sis derrotes. La direcció esportiva pren una decisió d’emergència i contracta Oliver Stevic. Serà el punt d’inflexió determinant. La personalitat, experiència i solvència en el joc del serbi donarà sentit al lideratge de Clevin Hannah, a l’impacte de Víctor Arteaga a la pintura i a la suma de la resta de jugadors a la causa.

Tot i així, l’Hestia estarà deu jornades en zona de descens, però en surt al darrer partit de la primera volta, a cal Fuenlabrada. Primera volta que tanca amb cinc victòries, però amb una expressió competitiva diferent. L’equip presenta, definitivament, les credencials per optar a la permanència.

L’entrenador madrileny considera que “l’afició ha estat la clau de la remuntada i de la permanència”.

A la segona volta, l’equip de Javi Zamora sumarà més victòries que derrotes. La ratxa definitiva en permet sumar tres de seguides: Clavijo, Melilla i Castelló. Fonamentals davant tres rivals directes. Bintalfa celebrarà l’objectiu a quatre jornades per acabar la fase regular. I l’equip es permetrà somiar a jugar el play-off d’ascens. L’Hestia acaba la lliga dotzè, amb 14 victòries i una temporada més aparaulada a la LEB Or.

12/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris