X

Temporal de vent i mala mar: cops de 118 km/h i ones de més de 8 metres

09/12/2021

Temporal de vent i mala mar: cops de 118 km/h i ones de més de 8 metres

Temporal de vent i ones. Avui dijous el vent i l’onatge són els protagonistes del temps i ho seran aquestes pròximes jornades. Avui el mestral ha superat els 100 km/h en àrees de muntanya i els 60-70km/h en zones planeres.

En vista al capvespre s’espera que el vent giri a ponent. Perdrà intensitat però no deixarà de bufar moderat amb cops forts de fins a 80 km/h i l’estat de la mar seguirà alterat amb ones de fins a 5 metres a la costa exposada al vent de l’oest. Quant a l’estat del cel, es mantindrà variable amb ruixats molt locals i febles fins a migdia i més clarianes el capvespre. Ambient fred, amb màxima de 12ºC a 15ºC.

Ambient ventós fins dissabte

Demà i dissabte el temps continuarà marcat pel vent de component oest, ponent i mestral, que bufarà amb intensitat. Novament pot superar els 100 km/h en àrees de muntanya de Mallorca i els 80km/h a Menorca i nord de Mallorca.

La temperatura té tendència a pujar demà però tornarà a baixar dissabte, amb el cel molt variable i qualque ruixat puntual preferentment a Mallorca i Menorca tant divendres capvespre com dissabte dematí.

09/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris