X

Temps estable i suau però… amb l’ull posat en el cap de setmana

Continuam sota els efectes de l’anticicló una jornada més però ja s’intueixen canvis a la vista, coincidint amb la festivitat de Sant Sebastià

14/01/2020

Temps estable i suau però… amb l’ull posat en el cap de setmana

Port de Sóller./ MARIA BEL

Encetam la segona quinzena del mes de gener amb domini de les altes pressions i, això es tradueix, en nits bastant fredes i migdies agradables. A més, els vents de component sud-oest o llebeig han provocat que les temperatures mínimes hagin pujat respecte ahir. Recordam que la nit de diumenge a dilluns va ser la més freda del que portem de temporada amb registres per sota dels 10 ºC a tot l’arxipèlag i tímides gelades a punts de Mallorca i Eivissa.

Aquests propers dies estaran marcats pel pas de niguls alts i prims poc importants que deixaran el cel bastant enteranyinat a les nostres illes. Les temperatures màximes seran suaus, en el rang dels 15 a 20 ºC i les mínimes seran lleugerament més baixes, tot i que no esperem glaçades, excepte a punts elevats de la Serra de Tramuntana. A la resta valors d’entre 5 i 10 ºC.

En vista a Sant Antoni continuarà aquest ambient confortable amb niguls i estones de sol però sense precipitacions. Les temperatures si fa no fa seguiran sense gaires canvis. Així per tant, la revetlla i la festa estaran encapçalades per l’estabilitat meteorològica. Això sí, si fem una ullada a Sant Sebastià, tot i que encara queden uns quants dies, la situació es complicaria amb més inestabilitat, davallada notable de les temperatures i probabilitat de precipitacions.

Seguiu atents la evolució de les condicions atmosfèriques perquè encara existeix un alt grau d’incertesa pel que fa al pronòstic. A l’espai del Temps de la nostra casa i a ib3.org/eltemps tindreu tota la informació al detall i actualitzada.

14/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT