societat

Guia per a pares: com afavorir el desenvolupament motriu dels infants

Algunes de les recomanacions són: potenciar la llibertat de moviment del bebè


Teniu un infant petit a casa? Alguna vegada heu tingut dubtes de com ajudar-lo en el seu desenvolupament motriu? L’Hospital de Manacor, en col·laboració amb altres institucions, ha elaborat una sèrie de consells per ajudar als pares en aquesta tasca.

L’ús excessiu de les cadiretes o dels adorns mòbils són pràctiques molt habituals en el dia a dia entre els pares i els nounats. El cert és, però, que s’haurien d’evitar.  En canvi, d’altres accions, com aquests de deixar-lo anar descalç són pràctiques recomanables.

L’Hospital de Manacor, amb la col·laboració de l’associació d’Infància de 0 a 3 anys, i altres institucions posa en marxa aquesta iniciativa. Un seguit de consells per ajudar els pares en la primera etapa dels seus infants.

Algunes de les recomanacions són: potenciar la llibertat de moviment del bebè. Es recomana evitar l’ús dels caminadors, posar-los drets abans d’hora o fer-los seure abans que l’infant estigui preparat. Uns consells que tenen com a objectiu prevenir.

Els fulletons s’entregaran tant a l’hospital com a algunes guarderies. I es penjaran cartells a diferents espais de l’Hospital.

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El darrer llibre d’Alfons Martí Bauzà reflexiona sobre els tres primers mesos de pandèmia

Una crònica, que comença a Ciutadella, on l'autor intenta distingir entre simulacre i realitat, criteris mèdics i decisions polítiques

El sector de la restauració de Menorca manté la pressió sobre el Govern per poder servir sopars

PIME es reunirà aquest divendres amb el conseller de Model Econòmic, Iago Negueruela, per traslladar-li les seves reivindicacions

L’Hospital Mateu Orfila de Menorca ha recollit 94 donacions de sang de cordó umbilical des de 2010

La xifra és baixa i l'Àrea de Salut vol reimpulsar el programa donant informació a les dones embarassades

La població pitiüsa de 76 a 79 anys ja té una primera dosi de la vacuna

Aquesta setmana està previst que arribin més de cinc mil dosis de preparats a les Pitiüses.