economia

Tensió en el si del grup Barceló per la venda de les participacions d’un dels accionistes

Es tracta d'un familiar que vol exercir el seu dret de separació de Barceló Corporación Empresarial


Segons han informat els diaris El Confidencial i el Diario de Mallorca, un dels accionistes del grup hoteler Barceló hauria forçat un tribunal d’arbitratge per poder vendre les seves participacions.

Es tracta d’un familiar que vol exercir el seu dret de separació de Barceló Corporación Empresarial, que compta amb 11 accionistes i 90 anys de vida. Això podria provocar una ruptura en el si del grup familiar Barceló.

La resolució es sabrà d’aquí a uns mesos ja que cada part haurà d’escollir un dels tres membres que formen part d’aquest tribunal d’arbitratge.

Els hereus del fundador Simó Barceló i que ara formen el Consell d’admnistració de l’empresa són Francisca Barceló Vadell, Simón Pedro Barceló Vadell, Simón Barceló Tous i Guillermo Barceló Tous.

Grup Barceló és una de les empreses hoteleres més importants del món i compta amb més 140 hotels a 17 països i més de 727 agències de viatges a 21 països diferents. Amb Iberostar, Sol Melià i Riu Hotels forma part de les quatre grans cadenes hoteleres de les Illes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

La triple amenaça contra el turisme al Carib

Una de les més importants es diu sargàs, una alga flotant autòctona i molt pudenta que en els darrers anys ha proliferat fins a nivells mai vistos

Immigrants residents: imprescindibles per mantenir les pensions

A Balears hi ha 2,6 treballadors per cada jubilat. Sense la població estrangera la ràtio baixaria als 2,1 afiliats per pensionista