Tercera derrota consecutiva de l’Atlètic Balears

L'equip de Jordi Roger desaprofita el gol inicial de Dioni i cau per 2 a 1 contra l'Alcoià

02/10/2022

15

A la primera part hi ha hagut poques ocasions i han estat de l’Atlètic Balears. La més clara, aquest xut de David Forniés a la mitja hora de joc. La millor notícia ha arribat al temps afegit del primer acte. El servei de banda és pràcticament un córner. Després d’un refús, la pilota arriba a la frontal de l’àrea petita i Dioni Villalba no falla. És el segon gol de la temporada del davanter andalús.

L’inici del segon temps ha seguit el mateix guió que el primer. Al minut 63, Pastrana té aquesta ocasió, treu la bicicleta del garatge, però la seva rematada surt massa creuada.
Un quart d’hora després, Olaortua fa un penal incompresnsible. Rubio li guanya la partida i el central basc el toma. El davanter treu petroli d’una situació que aparentment no comportava perill.
Agüero agafa la responsabilitat i supera Lucas Díaz des dels onze metres.

Sempre es diu que quan una cosa va malament encara pot anar pitjor i això és el que li ha passat a l’Atlètic Balears. Al minut 90, córner a favor de l’Alcoià i gol de Rubio que consuma la remuntada. La derrota fa que l’Atlètic Balears continuï penúltim a la classificació.