mallorca

El termini per sol·licitar les ajudes de Cort pel petit comerç finalitza en dues setmanes

Molts establiments ho desconeixen i l'ajuntament n'està informant porta per porta

El+termini+per+sol%C2%B7licitar+les+ajudes+de+Cort+pel+petit+comer%C3%A7+finalitza+en+dues+setmanes

El petit comerç de Palma té fins dia primer de setembre per demanar les ajudes de l’ajuntament que cobreixen fins al 80% de les despeses destinades a la modernització i millora dels establiments. Molts comerciants encara no coneixen aquestes subvencions i per això el consistori ha decidit informar-ne porta per porta.

El Forn Fondo de la plaça del Mercat s’ha presentat per tercera vegada a les ajudes de Cort al petit comerç. Gràcies a les subvencions ha pogut instal·lar un nou sistema d’aire condicionat. “És una ajuda molt gratificant, ara feim feina amb millors condicions”, diu Pau Llull, el gerent de l’establiment. Enguany, ha demanat l’ajuda per comprar un robot de cuina.

L’Ajuntament paga fins a 2.300 euros per establiment, i 4.600 quan la inversió es destina a millorar l’accessibilitat. Queden manco de dues setmanes per presentar sol·licituds, i a molts comerços encara es desconeixen les ajudes. Per això, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, n’està informant presencialment “perquè arribi a tothom”. “És important trepitjar els carrers”, afegeix.

Alguns comerciants responen amb interès, però d’altres ho veuen insuficient. A dues tendes de roba també de la plaça del Mercat lamenten que s’ha de fer molta paperassa, i lamenten que l’ajuntament no els deixa posar cossiols al carrer.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Catalina Cladera defensa la tasca de l’IMAS i demana prudència

El grup del PP i Vox volen que la presidenta del Consell de Mallorca doni explicacions en un ple extraordinari

Les confraries de Sant Sebastià es preparen per la festa

La plaça de Llorenç Bisbal tornarà a ser diumenge que ve el punt neuràlgic de la festa de les confraries, un fenomen que no atura de créixer

El pi de Sant Antoni arriba en barca al Port de Pollença

Els veïnats el plantaran a la plaça Miquel Capllonch i els més valents l'intentaran pujar

Molta participació a les tradicionals Beneïdes de Sant Antoni a Palma

La desfilada ha transcorregut des de l'esplanada de la Seu fins a l'església de Sant Antoniet