X

Un testimoni protegit diu que els policies locals rebien l’Ico “com si fos Déu”

Assegura que agents de la Policia Local de Palma tenien barra lliure d’alcohol, sexe i drogues a Tito's

22/06/2017

Un testimoni protegit diu que els policies locals rebien l’Ico “com si fos Déu”

Barra lliure d’alcohol, sexe i drogues. Això és, segons ha explicat el testimoni protegit número 29 del cas Policia Local, el que tenien determinats agents del cos policial a Tito’s, la discoteca propietat de Tolo Cursach. En la seva darrera declaració als jutjats, on a més del fiscal Miguel Ángel Subirán i el jutge Manuel Penalva, hi havia també els missers personats a la causa, aquest testimoni va explicar tot el que va veure durant les diferents etapes que va fer feina a la discoteca de cambrer fins que va ser acomiadat.

A l’interrogatori, de més de quatre hores i mitja, va explicar que va veure l’Ico, el fill de la Paca, “vàries vegades” a Tito’s on “hi anava a dur droga i els policies el rebien com si fos Déu”. També va afegir que en més d’una ocasió, els responsables de la discoteca li oferiren vendre droga entre els clients de Tito’s.

A preguntes del fiscal Subirán, l’extreballador, i ara testimoni protegit, ha assegurat que durant els anys que ell hi va fer feina, la discoteca no va tenir cap inspecció per part de la Policia Local de Palma, ni per excés de renous, d’aforament o per incompliment d’horaris.

El testimoni, que s’encarregava de la zona VIP de Tito’s, ha explicat que determinats agents de la Policia Local coincidien en aquesta zona reservada i exclusiva amb membres dels Àngels de l’Infern: “Obviament eren amics entre ells i els vaig veure xerrar més d’una vegada”, va explicar.

22/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT