Testimonis no confirmen l’estat d’embriaguesa de Ioan Ciotau

Avui capvespre han declarar els fills i veïnats de Lucia Patrascu

Testimonis+no+confirmen+l%27estat+d%27embriaguesa+de+Ioan+Ciotau

Avui ha començat el judici per la mort de Lucia Patrascu, la dona de 46 anys assassinada a ganivetades al balcó de ca seva el 29 de maig de l’any 2016, al Port de Pollença. Al banc dels acusats ha segut el seu marit, Ioan Ciotau. Ha reconegut els fets i ha dit que el dematí dels fets havia begut 15 cerveses i s’havia pres 4 o 5 ansiolítics. El seu advocat intentarà demostrar que va tenir un trastorn mental transitori.

Els testimonis d’avui capvespre han contradit la versió de Ioan Ciotau respecte de la seva embriaguesa. Clau ha estat la declaració del seu fill Dimitru, que es trobava al domicili familiar i que va sortir de la seva habitació quan va sentir els pares discutir. Ha dit que va intervenir quan el pare va agafar la mare del coll però que en veure que l’home agafava un ganivet va tenir por i va sortir del pis a demanar ajuda.

No ha pogut confirmar que el pare anàs begut. La seva germana, que havia partit de Mallorca dos dies abans, ha contat que el pare feia dies que es mostrava nerviós. Ha contat que, tot i no haver presenciat maltractaments físics a Mallorca, sí que se succeïren anys enrere a Romania, el seu país d’origen.

També han declarat veïnats de la parella. Varen sentir, han dit, crits esgarrifosos i quan pujaren al pis la dona encara tenia pols. Entre ells hi havia un metge i una sanitària però no varen poder fer res per salvar-li la vida. Han contat que quan l’home va baixar al carrer després d’apunyalar Lucia Patrascu va dir que l’havia mort perque “era una puta”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris

-->

més contingut relacionat

L’hospital d’animals del GOB a Menorca atén 1.300 animals de 61 espècies diferents

La majoria són aus, com xòrics o mussols caiguts del niu, i tortugues i eriçons atropellats

El nou Pla de Gestió del Patrimoni Històric de Menorca proposa millorar 60 jaciments de l’illa

Cap d'ells s'inclou en la llista de la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni de la Humanitat

El Consell de Menorca accepta la negativa d’Inypsa a analitzar els nous informes de les rotondes

L'empresa es negà a acceptar el nou encàrrec en considerar que el Consell li encomanava feines addicionals