X

The Crown i Nomadland triomfen als Globus d’Or

La cermimònia es va celebrar de manera telemàtica per mor de la pandèmia

01/03/2021

The Crown i Nomadland triomfen als Globus d’Or

Ni les errades tècniques ni el format atípic de l’edició 78 dels Globus d’Or han pogut eclipsar l’excel·lència de les produccions guardonades anit passada i entre les quals destaca la sèrie The Crown, que va rebre els premis a millor actriu per Emma Corrin, millor actor per Josh O’Connor, millor actriu de repartiment per Gillian Anderson i també el de millor sèrie

Les actrius Tina Fey, des de Nova York, i Amy Poehler, des de Los Angeles, foren les conductores de la cerimònia telemàtica i que va reconèixer Nomadland amb el Globus d’Or a la millor pel·lícula i millor direcció per Cloé Zhao, que va esdevenir la segona dona en la història d’assolir-ho. I si parlam d’història viva del cine, no pot faltar Jane Fonda, que va rebre el premi honorífic.

Altres guardonats de la nit foren Andra Day, que va rebre el Globus d’Or a millor actriu dramàtica per The United States contra Billie Holiday i el recentment desaparegut Chadwick Boseman, premiat a la mateixa categoria pel seu paper al llargmetratge La madre del Blues. Són només alguns dels 25 premiats per la premsa estrangera a Hollywood en la que es considera l’avantsala dels Oscar que enguany es lliuraran el proper 25 d’abril.

01/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris