X

The Rollins Stones presenten ‘Hackney Diamonds’, el seu primer disc amb cançons pròpies des de 2005

'Angry' és el títol del senzill de llançament, que té Sydney Sweeney com a protagonista del videoclip

07/09/2023

The Rollins Stones presenten ‘Hackney Diamonds’, el seu primer disc amb cançons pròpies des de 2005

Miquel García

Tornen les guitarres esmolades, els ritmes de bateria primitius i els “reefs” de sempre, però diferents. Tornen Keith Richards, Ronnie Wood i Mick Jagger, o el que és el mateix, els Rolling Stones. Ho fan amb ‘Angry’, el primer avançament del seu nou disc, ‘Hackney Diamonds’. El videoclip és una representació iconoclasta de la seva història, on no hi manquen dones espectaculars com la seva protagonista, l’actriu Sydney Sweeney.

Ahir dimecres el famós presentador nordamericà Jimmy Fallon va volar fins a Londres per dirigir la presentació de ‘Hackney Diamonds’, el primer disc en 18 anys amb cançons pròpies i el primer sense Charlie Watts a la bateria. Això sí, han recuperat les sessions que feren amb ell l’any 2019 per a dues de les cançons d’aquest disc. “Per suposat que hem enyorat al nostre germà Charlie. Però també hem de dir que, gràcies a ell, hem pogut comptar amb la màgia de Steve Jordan, que va ser una recomanació del propi Charlie abans de partir”, explicava Keith Richards.

“Ses satàniques magestats” dedicaren prop de dos mesos a l’enregistrament d’aquest disc, pel qual gravaren més d’una vintena de cançons. El resultat és un disc que descriuen com a un treball eclèctic i molt fidel al seu so.

‘Hakcney Diamonds’ compta amb la col·laboració de vells amics de la banda, com Paul McCartney, Lady Gaga, Stevie Wonder o el baixista original dels Rolling, Bill Wyman. Es preveu que es publiqui a finals del pròxim mes d’octubre.

De moment, no hi ha notícies de si hi haurà gira de presentació o no, però, amb més de 60 anys sobre els escenaris, no seria d’estranyar que, si la salut els ho permet, tornin allà on tant els agrada estar.

07/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris