economia

Thomas Cook oferirà aquest estiu 2,1 milions de seients per rutes amb Mallorca


La companyia aèria de Thomas Cook oferirà aquest estiu 2,1 milions de seients per rutes a Mallorca i també des de l’illa a ciutats d’Alemanya, el Regne Unit i Escandinàvia. Són un 17 per cent més que l’any passat. I ho farà ja amb la nova aerolínia del grup que ha inaugurat aquest dijous la seu a Palma, després de començar a funcionar ara fa tres mesos.

Thomas Cook Airlines Balearics opera ja amb dos avions des del mes de març, quan va rebre el certificat aeri espanyol. A final de juny es convertiran en quatre i la xifra es duplicarà en un any. Un increment de la capacitat – ha explicat Álvaro Middelman, assessor de Thomas Cook Airlines Balearics- que es notarà també durant l’hivern quan té previst transportar 332 mil persones entre Mallorca i alguns aeroports alemanys i britànics. Una dada que suposa quasi quadruplicar l’oferta del grup els mesos d’hivern passat i creixer també en recursos humans.

Middelman ha destacat que un dels avantatges que ofereix Son Sant Joan és que és un aeroport obert les 24 hores, i és la destinació més important del grup com a operador vacacional. Precisament per aquest mateix motiu, la companyia no es planteja operar rutes entre illes, segons ha comentat el conseller delegat de Thomas Cook Airlines, Cristopher Debus.

Debus s’ha mostrat preocupat per l’impacte que està tenint en la companyia la vaga de controladors francesos i ja ha sol·licitat al govern veïnat que intenti trobar-hi una solució. Sobre el Brexit, confia que les autoritats arribin a un acord de separació que mantengui l’statu quo actual però reconeix que no tenen cap certesa que serà així.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Cambra de Comerç de Mallorca organitza tallers per impulsar la digitalització dels negocis

Les inscripcions són gratuïtes i s'espera una participació de devers 60 persones per taller. L'any passat 1.200 professionals hi varen...

Yolanda Díaz diu que hi haurà acord per perllongar els ERTOs

La ministra de Treball assegura que el Govern vol que la base dels ERTOs quedi en el 70%

Llum verda al projecte de fusió de CaixaBank i Bankia

Els sindicats asseguren que, amb l'operació, es podrien perdre molts de llocs de feina i tancarien sucursals a les Balears

La nova Caixabank dominarà el negoci bancari a les Balears

El domicili social del principal accionista del nou banc, la Fundació La Caixa, és a Palma des de 2017