política

La Comissió de Medi Ambient adverteix Calvià per la revisió del Pla d’Ordenació Urbana

La comissió demana justificació per la creació de nous sòls urbanitzables i que presenti alternatives a vials que afecten zones protegides

La+Comissi%C3%B3+de+Medi+Ambient+adverteix+Calvi%C3%A0+per+la+revisi%C3%B3+del+Pla+d%27Ordenaci%C3%B3+Urbana

El triangle de ses Planes, una de les darreres zones rústiques de Calvià que queden entre l’autopista i la mar, és un dels nous sectors urbanitzables que contempla la Revisió del Pla General d’Ordenació Urbana.

La Comissió Balear de Medi Ambient considera una bona notícia que es desclassifiquin 86 hectàrees de sòl urbanitzable, però es mostra preocupat perquè en el còmput global s’augmenta el sòl on es pot construir en gairebé 12 hectàrees.

La comissió també posa el focus en la proposta de fer tres nous vials, com el de l’assentament de Son Font que afecta l’ANEI de la Serra de Tramuntana.

El principal escull, però, per a l’aprovació del Pla General serà aconseguir la majoria necessària per treure’l endavant, ja que l’equip de Govern només disposa de 10 dels 25 regidors del consistori. En cas que a l’octubre no s’hagi aconseguit tirar endavant l’aprovació inicial, s’aixecarà la moratòria i es podran tornar a demanar llicències d’obra al municipi.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Partit Popular demana al Govern 73 milions d’euros per a fer inversions a Menorca

Servirien per avançar en la reforma de l'antic Hospital Verge del Toro, la construcció d'un geriàtric as Castell, o millorar...

Gómez: “Si avui fos Nadal, mantindriem les mesures que tenim ara”

La consellera de Salut es mostra prudent sobre les restriccions de cara a les festes de Nadal. Gómez també ha...