X

Tòfol Castanyer viatja a l’Índia per un motiu especial

El corredor mallorquí ha conegut el nin que va apadrinar l'any 2004

20/01/2024

Redacció

Tòfol Castanyer va apadrinar un nin de l’Índia l’any 2004 a través de la Fundació Vicente Ferrer. Vint anys després, el corredor ha visitat la ciutat d’Anantapuramu, l’ha localitzat, l’ha conegut en persona i correran junts uns quilòmetres a l’Ultra Marató que se celebra dimecres.

El 2004, Tòfol Castanyer i la seva parella iniciaren el seu primer projecte familiar: apadrinar un nin de la Fundació Vicente Ferrer. Aquell nin va ser n’Akbarbasha. Llavors, tenia 8 anys i, fins als 18, es va formar i en complir la majoria d’edat va deixar la fundació Vicente Ferrer. Després, Tòfol Castanyer li va perdre la pista. Però la il·lusió del corredor solleric era trobar-se en persona amb aquell infant que havia conegut a través de l’intercanvi de cartes.

L’Ultra que se celebra dimecres a la ciutat d’Anantapuramu, va servir d’excusa a Tòfol Castanyer per fer les maletes i partir a cercar Akbarbasha. No sabia si el podria localitzar, però finalment el cercle s’ha tancat. Ara, aquell infant ja té 27 anys i és electricista. En la seva primera trobada, el mallorquí li ha duit un regal. Unes sabates del número 45 que podrà estrenar precisament dimecres. Junts, Tòfol i Akbarbasha, compartiran un tram de la cursa d’Anantapuramu.

20/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris