X

Tolo Servera publica LIT, el seu treball més personal

Una quinzena d'alguns dels millors musics residents a Mallorca col·laboran a aquest disc dedicat a Molly Duncan

10/09/2021

Tolo Servera publica LIT, el seu treball més personal

Miquel García

L’any 2012 i enmig d’una època personalment molt convulsa, Tolo Servera cerca refugi en la música per treure els seus dimonis. Així comença el camí d’aquest disc Lost in translation. Un disc eclèctic en què el músic i productor mallorquí ha enregistrat tots els instruments llevat de les col·laboracions, que no són poques, d’alguns dels millors músics de l’illa i que just ara, 9 anys després d’engegar la gravació, ha publicat. Músics i amics com Toño Márquez, Norbert Fimpel, Israel Sandoval, Pep Estrada o el saxofonista Molly Duncan, desaparegut ara fa 2 anys i a que Tolo Serevera dedica el disc.
‘Lost in translation’ és un univers ple de mons diferents, però units per la llibertat artística del seu compositor. Un treball on hi trobam armonies de jazz modern, funk i pinzellades de bossanova.
A causa dels requisits tècnics de les cançons que formen part d’aquest disc, de moment, és poc probable poder gaudir de ‘Lost in translation’ en directe. Tampoc no hi ha prevista una edició en format físic, així que, si el voleu escoltar, ho podreu fer a la plataforma digital Bandcamp.

10/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris