cultura

Tolo Servera publica LIT, el seu treball més personal

Una quinzena d'alguns dels millors musics residents a Mallorca col·laboran a aquest disc dedicat a Molly Duncan


L’any 2012 i enmig d’una època personalment molt convulsa, Tolo Servera cerca refugi en la música per treure els seus dimonis. Així comença el camí d’aquest disc Lost in translation. Un disc eclèctic en què el músic i productor mallorquí ha enregistrat tots els instruments llevat de les col·laboracions, que no són poques, d’alguns dels millors músics de l’illa i que just ara, 9 anys després d’engegar la gravació, ha publicat. Músics i amics com Toño Márquez, Norbert Fimpel, Israel Sandoval, Pep Estrada o el saxofonista Molly Duncan, desaparegut ara fa 2 anys i a que Tolo Serevera dedica el disc.
‘Lost in translation’ és un univers ple de mons diferents, però units per la llibertat artística del seu compositor. Un treball on hi trobam armonies de jazz modern, funk i pinzellades de bossanova.
A causa dels requisits tècnics de les cançons que formen part d’aquest disc, de moment, és poc probable poder gaudir de ‘Lost in translation’ en directe. Tampoc no hi ha prevista una edició en format físic, així que, si el voleu escoltar, ho podreu fer a la plataforma digital Bandcamp.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Una dotzena d’espais culturals s’obrin a Menorca per celebrar el Dia Mundial del Turisme

El jaciment Torre d'en Galmés ofereix una recreació històrica aquest diumenge i dilluns

Menorca se suma al Literanit

El Claustre del Museu de Menorca va acollir ahir dissabte una trobada literària amb escriptors de poesia, prosa i narrativa

El lingüista Juan Carlos Moreno reivindica a Menorca la necessitat de fer visibles les llengües minoritàries

Ha estat el conferenciant convidat pel Dia Europeu de les Llengües que s'ha celebrat aquest divendres a l'institut Joan Ramis...

Cordèlia, metateatre per entendre les relacions de poder dins les arts escèniques

Aquest diumenge hi ha una nova oportunitat per gaudir d'aquesta obra de Joan Gomila al Teatre Principal de Palma